Välkommen till
Mamas Retro
i Linné

Hos oss shoppar du kläder och leksaker i bra skick. Hjärtligt välkommen till vår butik på Tredje Långgatan!

 

Linné öppettider
Måndag−fredag: 11.00−18.00
Lördag & söndag: stängt

MR_butik_Linne.jpg
 


Vi har alltid nyheter i hyllorna: Barnkläder och skor, kläder för gravida och ammande, leksaker, gosedjur, barnböcker, spel och pussel. När vi får möjlighet säljer vi barnvagnar, skötbord och andra tillbehör.

Vi vill att vår butik ska vara en välkomnande och en trygg plats. Om du har småbarn med dig kan du sitta en stund i vår mysiga soffa och amma − eller bara vila ut. Vi har också ett utrymme för blöjbyte.

Alla barn är så klart extra välkomna! Den som tröttnar på att handla kan alltid sitta en stund vid det lilla bordet och rita.

När vi får chansen arrangerar vi ansiktsmålning och fiskdamm.

Vi samarbetar gärna med andra sociala företag. I butiken hittar du bland annat produkter från Karins Döttrar, kläder från det bolivianska kvinnokooperativet Ñustas Huatashan, och när det är säsong erbjuder vi sticklingar från Beatebergs trädgård.

Vill du skänka? Välkommen förbi!

 

 

Tillgänglighet

Vi har en ramp och lokalen är tillgänglig för rullstol och permobil. Ytterdörren är 85 cm bred och toaletten är anpassad för rullstol och permobil. Hör gärna av dig om du har frågor om tillgängligheten!

 

 

Kontakt

Mamas Retro Linné
Tredje Långgatan 36
413 27 Göteborg
Se karta

Butik: 031-300 57 91
Org.nr: 802473-8984

Mamas Linné på Facebook

Mamas Linné på Instagram

MR_cirkelbild_01.jpg

Arbetsträning

Jobba på Mamas Retro!

På Mamas Retro arbetar du utifrån din egen förmåga i din egen takt. Du får stöd av handledare och vi erbjuder språkträning, nya kollegor och meningsfulla arbetsuppgifter.

 
MR_cirkelbild_02.jpg

Daglig verksamhet

Vill du jobba i en butik?

Kom gärna förbi och hälsa på!
Då kan vi berätta om vår affär.